O nas

Naša zgodba o osebni in poslovni fotografiji

Z vsakim klikom vidimo ogromno posameznikov s slabo profilno ali osebno fotografijo, s katero se predstavljajo preko spleta. Menimo, da je 50 % vseh profilnih slik na LinkedInu neprimernih za osebno predstavitev. Članki v medijih pa nemalokrat vsebujejo fotografije posameznikov, ki so neprimerne za objavo.

Časi so se spremenili. Uporabniki danes z vami najprej pridejo v stik preko spleta. O vas si ustvarijo mnenje na podlagi vaše spletne podobe. Fotografija predstavlja ogledalo vaše podobe in element, ki ga vsi takoj opazijo ter si na podlagi le-tega ustvarijo prvi vtis.

90 % podjetij potencialne kandidate preveri preko spleta in družbenih omrežij.

Dobra osebna predstavitev in izgradnja osebne znamke je za-to ključna. V današnjem svetu postaja vedno bolj pomembna in dokazano pozitivno vpliva na razvoj naše poslovne poti.

Posameznikom in podjetjem zato želimo pri tem pomagati in jim omogočiti, da se bodo na spletu, in navsezadnje tudi širše, primerno ter uspešno predstavili. S tem namenom smo razvili storitev poslovne fotografije. Upamo, da boste tudi vi zaznali potencial, ki ga vrhunska fotografija lahko ima na vašo osebno ali poslovno predstavitev.

prvi vtis poslovno fotografiranje ekipa

Smo podjetniki

Smo ekipa podjetnikov, ki je združila moči in ustvarila storitev poslovne fotografije. Uživamo v podjetniškem delu in kreiranju novih storitev, ki posameznikom ter podjetjem pomagajo pri uresničitvi njihovega pravega potenciala. Z razvojem storitve poslovne fotografije upamo, da bomo skupaj z vami napisali marsikatero uspešno zgodbo.