Mini poslovno fotografiranje

Mini poslovno fotografiranje

Mini poslovno fotografiranje je najosnovnejši paket v naši ponudbi. Namenjen je vsem, ki se želite predstaviti z vrhunsko osebno fotografijo. Dobra osebna predstavitev je ključnega pomena. Odpira mnoga vrata. Fotografija, ki jo naredite v neprofesionalnem okolju in z navadnim digitalnim fotoaparatom ali pametnim telefonom, za dobro predstavitev ni ustrezna!

Poskrbeli bomo za vašo osebno podobo. Fotografiramo vas v profesionalnem foto studiu. Vzamemo si veliko več časa kot ob fotografiranju za osebne dokumente, ki je opravljeno zelo na hitro.

 

Za koga in zakaj je paket primeren:

 • Za posodobitev fotografije v življenjepisu
 • Za profilno fotografijo na družbenih omrežjih (LinkedIn, Facebook, Twitter, ipd.)
 • Za članke ali intervjuje v medijih
 • Za vašo spletno stran ali blog
 • Za namen uporabe v podjetju (spletna stran, marketinški materiali ipd.)
 • Ko želite zgolj en videz predstavitvene fotografije

Oddaj povpraševanje >

Portfolio

 

Vito Hrženjak

Vito Hrženjak

Podjetnik

Potreboval sem profesionalno fotografijo, dobil pa še celo paleto raznovrstnih trenutkov. Klemnovo znanje in entuziazem naredita iz slikanja doživetje, zato priporočam storitev vsakomur, ki potrebuje profesionalne in pristne fotografije.

Klemen Selaković

Klemen Selaković

Spletni dizajner in strateg

Fantje s Prvega vtisa razumejo potrebo, ki je nastala zaradi vedno večje pomembnosti grajenja osebne znamke. Vedno več posameznikov se zaveda nujnosti kvalitetne in profesionalne fotografije za potrebe izstopajočega življenjepisa in podoba na družbenih omrežjih. Končno je ta storitev na voljo po dostopni ceni, tudi za mlade, ki jo tako krvavo potrebujejo.

Klemen Medved

Klemen Medved

Direktor sektorja

Prijaznost, sproščenost, prijetno vzdušje, profesionalnost in prilagodljivost je bilo samo nekaj lastnosti, ki so izstopale pri ekipi Prvega vtisa. Fotografiranje je odlično uspelo, ekipo pa lahko samo pohvalim!

Tanja Malovrh

Tanja Malovrh

Asistentka v marketingu

Zabavno, sproščeno in produktivno. Te tri besede najbolje opišejo čas, ki smo ga preživeli v fotografskem studiu. Meni osebno je zelo pomembno, da se na fotografijah vidi pristen nasmešek in tista prava energija. Naš cilj je bil dosežen. Fotografije so naravnost čudovite.

Jan Sibinčič

Jan Sibinčič

Odvetnik

Čeprav ne znamo najbolje pozirati pred fotografskim objektivom, je ekipa Prvi vtis uspela ustvariti zares sproščeno vzdušje. Nad fotografijami smo naravnost navdušeni. Vsekakor priporočamo za poslovno fotografiranje!

Mini poslovno fotografiranje
69
 • praktična navodila za pripravo na fotografiranje
 • 30 minutno fotografiranje v foto studiu
 • do 100 posnetih fotografij
 • 6 profesionalno obdelanih fotografij
 • 1 videz (brez menjave oblačil)
 • Online dostop do fotografij

Najpogostejša vprašanja

Kaj moram prinesti s seboj na fotografiranje?
Predlagamo dobro voljo, velik nasmeh in oblačila, v katerih bi želeli posneti vašo profesionalno fotografijo. V kolikor ste izbrali paket, kjer zamenjajte oblačila, si pred slikanjem le-ta skrbno izberite in jih prinesite s seboj na slikanje. Za vse ostalo pa poskrbimo mi!
Kako poteka fotografiranje?
Fotografiranje poteka v zelo sproščenem vzdušju. Fotograf vas bo med fotografiranjem vseskozi usmerjal in vam svetoval. Poskrbel bo tudi, da si boste fotografije lahko ogledali že med fotografiranjem in tako z vami naredil morebitne dodatne korekcije ali pa vam ustregel pri vaših dodatnih željah.
Ali fotografije tudi računalniško obdelate?
Tako je. Vse fotografije, ki jih na koncu dobite, tudi računalniško obdelamo in tako poskrbimo za maksimalno kvaliteto dostavljenih fotografij. V kolikor bi želeli, da fotografij ne obdelamo, nam lahko vaše želje sporočite v naprej oz. v času vašega termina fotografiranja.
Kako hitro in kako bom prejel fotografije?
Fotografije boste predvidoma prejeli v 2-3 dneh od dneva fotografiranja.
<br>Fotografije boste prejeli preko spleta. Za dostop do fotografij vam bomo po elektronski pošti posredovali unikatno povezavo, preko katere si boste lahko ogledali vse fotografije in jih tudi prenesli na vaš računalnik.
Kdaj poteka fotografiranje?
Fotografiranje poteka ob v naprej usklajenem terminu v času delovnega tedna (od ponedeljka do petka).
Kakšen je način plačila?
Plačilo naročenega paketa je potrebno izvesti pred terminom fotografiranja po predračunu. Šele po izvedenem plačilu vam bomo termin tudi potrdili (s tem se zavarujemo pred odpovedmi terminov v zadnjem trenutku). Plačilo lahko izvedete preko vaše spletne banke preko UPN plačilnega obrazca ali pa le-to izvedete denimo na najbližnji banki ali pošti.
Je mogoče rezervirati tudi vizažistko?
Seveda. Na voljo imamo vizažistko, ki vas bo pred fotografiranjem naličila. Naša profesionalna vizažistka Tamara bo poskrbela, da boste na fotografijah prečudoviti. Cena dodatne storitve znaša 50 €.

Iščete odgovor na vprašanje, ki ga ne najdete na seznamu. Pišite nam tukaj.