Kreativno fotografiranje

Kreativno fotografiranje

Paket kreativnega fotografiranja je namenjen vsem, ki želite bolj izpostaviti svojo osebnost. Fotografirajte se v vašem izbranem okolju, na prostem ali v pisarni. Tovrstne fotografije so primerne predvsem za različne načine predstavitve in komuniciranja, od predstavitve v medijih do predstavitve preko osebne spletne strani.

V kolikor želite graditi na vaši osebni znamki in širši osebni predstavitvi je to paket, ki je najbolj primeren za vas. S kreativnimi fotografijami bomo poskrbeli, da bodo le-te izžarevale vašo pravo podobo, na kateri želite graditi vašo osebnost in osebno znamko.

Za koga in zakaj je paket primeren:

 • Za graditev vaše osebneznamke
 • V kolikor želite graditi na sproščeni osebni podobi
 • V kolikor želite izbirati med več videzi v vašem naravnem okolju
 • Za obširno predstavitev v okviru vaše spletne strani ali bloga
 • Za osebno komunikacijo po različnih medijih in kanalih
 • Za članke ali intervjuje v medijih
 • Za posodobitev fotografije v življenjepisu
 • Za profilno fotografijo na družbenih omrežjih (LinkedIn, Facebook, Twitter, ipd.)

Oddaj povpraševanje >

Portfolio

Vito Hrženjak

Vito Hrženjak

Podjetnik

Potreboval sem profesionalno fotografijo, dobil pa še celo paleto raznovrstnih trenutkov. Klemnovo znanje in entuziazem naredita iz slikanja doživetje, zato priporočam storitev vsakomur, ki potrebuje profesionalne in pristne fotografije.

Klemen Selaković

Klemen Selaković

Spletni dizajner in strateg

Fantje s Prvega vtisa razumejo potrebo, ki je nastala zaradi vedno večje pomembnosti grajenja osebne znamke. Vedno več posameznikov se zaveda nujnosti kvalitetne in profesionalne fotografije za potrebe izstopajočega življenjepisa in podoba na družbenih omrežjih. Končno je ta storitev na voljo po dostopni ceni, tudi za mlade, ki jo tako krvavo potrebujejo.

Klemen Medved

Klemen Medved

Direktor sektorja

Prijaznost, sproščenost, prijetno vzdušje, profesionalnost in prilagodljivost je bilo samo nekaj lastnosti, ki so izstopale pri ekipi Prvega vtisa. Fotografiranje je odlično uspelo, ekipo pa lahko samo pohvalim!

Tanja Malovrh

Tanja Malovrh

Asistentka v marketingu

Zabavno, sproščeno in produktivno. Te tri besede najbolje opišejo čas, ki smo ga preživeli v fotografskem studiu. Meni osebno je zelo pomembno, da se na fotografijah vidi pristen nasmešek in tista prava energija. Naš cilj je bil dosežen. Fotografije so naravnost čudovite.

Jan Sibinčič

Jan Sibinčič

Odvetnik

Čeprav ne znamo najbolje pozirati pred fotografskim objektivom, je ekipa Prvi vtis uspela ustvariti zares sproščeno vzdušje. Nad fotografijami smo naravnost navdušeni. Vsekakor priporočamo za poslovno fotografiranje!

Kreativno fotografiranje
179
 • praktična navodila za pripravo na fotografiranje
 • 90 minutno fotografiranje na prostem ali v pisarni
 • do 300 posnetih fotografij
 • 15 profesionalno obdelanih fotografij
 • dodamo tudi črno-bele fotografije
 • do 4 videzi (možnost menjave oblačil)
 • online dostop do fotografij
 • možnost rezervacije dodatne ure fotografiranja

Najpogostejša vprašanja

Kaj moram prinesti s seboj na fotografiranje?
Predlagamo dobro voljo, velik nasmeh in oblačila, v katerih bi želeli posneti vašo profesionalno fotografijo. V kolikor ste izbrali paket, kjer zamenjajte oblačila, si pred slikanjem le-ta skrbno izberite in jih prinesite s seboj na slikanje. Za vse ostalo pa poskrbimo mi!
Kako poteka fotografiranje?
Fotografiranje poteka v zelo sproščenem vzdušju. Fotograf vas bo med fotografiranjem vseskozi usmerjal in vam svetoval. Poskrbel bo tudi, da si boste fotografije lahko ogledali že med fotografiranjem in tako z vami naredil morebitne dodatne korekcije ali pa vam ustregel pri vaših dodatnih željah.
Ali fotografije tudi računalniško obdelate?
Tako je. Vse fotografije, ki jih na koncu dobite, tudi računalniško obdelamo in tako poskrbimo za maksimalno kvaliteto dostavljenih fotografij. V kolikor bi želeli, da fotografij ne obdelamo, nam lahko vaše želje sporočite v naprej oz. v času vašega termina fotografiranja.
Kako hitro in kako bom prejel fotografije?
Fotografije boste predvidoma prejeli v 2-3 dneh od dneva fotografiranja.

Fotografije boste prejeli preko spleta. Za dostop do fotografij vam bomo po elektronski pošti posredovali unikatno povezavo, preko katere si boste lahko ogledali vse fotografije in jih tudi prenesli na vaš računalnik.

Kdaj poteka fotografiranje?
Fotografiranje poteka ob v naprej usklajenem terminu v času delovnega tedna (od ponedeljka do petka).
Kakšen je način plačila?
Plačilo naročenega paketa je potrebno izvesti pred terminom fotografiranja. Šele po izvedenem plačilu vam bomo termin tudi potrdili (s tem se zavarujemo pred odpovedmi terminov v zadnjem trenutku). Plačilo lahko izvedete preko vaše spletne banke preko UPN plačilnega obrazca ali pa le-to izvedete denimo na najbližnji banki ali pošti.
Je mogoče rezervirati tudi vizažistko?
Seveda. Na voljo imamo vizažistko, ki vas bo pred fotografiranjem naličila. Naša profesionalna vizažistka Tamara bo poskrbela, da boste na fotografijah prečudoviti. Cena dodatne storitve znaša 50 €.
Kaj se zgodi v primeru slabega vremena (dežja)?
V kolikor fotografiranje poteka na prostem, v primeru slabega vremena oz. dežja termin fotografiranja odpovemo in prestavimo. Pred določitvijo dneva in ure fotografiranja sicer natančno pogledamo vremensko napoved in termin fotografiranja določimo v času, ko je vremenska napoved ugodna. Seveda, pa nam muhasto vreme včasih tudi prekriža načrte. 🙂

Iščete odgovor na vprašanje, ki ga ne najdete na seznamu. Pišite nam tukaj.