Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu http://prvivtis.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Prvi vtis se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Prvega vtisa. Uporabnikom je ni dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prvi vtis ima na vseh gradivih materialne in moralne avtorske pravice.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov in njihovem upravljanju, si preberite tukaj.

Varstvo osebnih podatkov

Prvi vtis se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnal v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Prvi vtis bo osebne podatke obdeloval na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bomo posredovali fizični ali pravni osebi.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh Prvi vtis ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Prvi vtis si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

Ljubljana, 15. marec 2016