Za podjetja

Za vas imamo pripravljene raznovrstne rešitve poslovne fotografije. Poskrbimo lahko za vrhunske fotografije vaših zaposlenih, poslovnih prostorov ali okolice podjetja. Potrebujete vrhunske fotografije za vašo spletno stran ali različna marketinška gradiva? Sporočite nam vaše želje ter potrebe in z veseljem vam bomo pomagali!

Za katera podjetja in zakaj je paket primeren:

  • V kolikor potrebujete fotografije za zaposlene v podjetju (uprava, porfolio fotografij vseh zaposlenih)
  • V kolikor potrebujete slikovni material za spletno stran podjetja
  • Za predstavitev vaših zaposlenih v medijih (članki in intervjuji)
  • Za marketinška gradiva (brošure, letna poročila, publikacije ipd.)
  • Za predstavitev podjetja zunanjim partnerjem
  • Za graditev korporativne znamke

Oddaj povpraševanje >

Portfolio

.

Vito Hrženjak

Vito Hrženjak

Podjetnik

Potreboval sem profesionalno fotografijo, dobil pa še celo paleto raznovrstnih trenutkov. Klemnovo znanje in entuziazem naredita iz slikanja doživetje, zato priporočam storitev vsakomur, ki potrebuje profesionalne in pristne fotografije.

Klemen Selaković

Klemen Selaković

Spletni dizajner in strateg

Fantje s Prvega vtisa razumejo potrebo, ki je nastala zaradi vedno večje pomembnosti grajenja osebne znamke. Vedno več posameznikov se zaveda nujnosti kvalitetne in profesionalne fotografije za potrebe izstopajočega življenjepisa in podoba na družbenih omrežjih. Končno je ta storitev na voljo po dostopni ceni, tudi za mlade, ki jo tako krvavo potrebujejo.

Klemen Medved

Klemen Medved

Direktor sektorja

Prijaznost, sproščenost, prijetno vzdušje, profesionalnost in prilagodljivost je bilo samo nekaj lastnosti, ki so izstopale pri ekipi Prvega vtisa. Fotografiranje je odlično uspelo, ekipo pa lahko samo pohvalim!

Tanja Malovrh

Tanja Malovrh

Asistentka v marketingu

Zabavno, sproščeno in produktivno. Te tri besede najbolje opišejo čas, ki smo ga preživeli v fotografskem studiu. Meni osebno je zelo pomembno, da se na fotografijah vidi pristen nasmešek in tista prava energija. Naš cilj je bil dosežen. Fotografije so naravnost čudovite.

Jan Sibinčič

Jan Sibinčič

Odvetnik

Čeprav ne znamo najbolje pozirati pred fotografskim objektivom, je ekipa Prvi vtis uspela ustvariti zares sproščeno vzdušje. Nad fotografijami smo naravnost navdušeni. Vsekakor priporočamo za poslovno fotografiranje!

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec in pošljite neobvezujoče povpraševanje. Prosimo, da nam v polju z opisom sporočite, kakšne so vaše želje ter potrebe in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Najpogostejša vprašanja

Kako poteka fotografiranje?
Fotografiranje poteka v zelo sproščenem vzdušju. Fotograf vas bo med fotografiranjem vseskozi usmerjal in vam svetoval. Poskrbel bo, da si boste fotografije lahko ogledali že med fotografiranjem in tako z vami naredil morebitne dodatne korekcije ali pa vam ustregel pri vaših dodatnih željah.
Ali fotografije tudi računalniško obdelate?
Tako je. Vse fotografije, ki jih na koncu dobite, tudi računalniško obdelamo in tako poskrbimo za maksimalno kvaliteto dostavljenih fotografij. V kolikor bi želeli, da fotografij ne obdelamo, nam lahko vaše želje sporočite v naprej oz. v času vašega termina fotografiranja.
Kako hitro in kako bomo prejeli fotografije?
Fotografije boste predvidoma prejeli v 1 delovnem tednu od dneva fotografiranja. V kolikor bi fotografije potrebovali prej, je možen dodaten dogovor.

Fotografije boste prejeli preko spleta. Za dostop do fotografij vam bomo po elektronski pošti posredovali unikatno povezavo, preko katere si boste lahko ogledali vse fotografijein jih tudi prenesli na vaš računalnik.

Kdaj poteka fotografiranje?
Fotografiranjepoteka po usklajenem terminu v času delovnega tedna (od ponedeljka do petka).
Kakšen je način plačila?
Račun izstavimo po opravljeni storitvi, pri čemer vam ga posredujemo preko e-maila ali po pošti.
Je mogoče rezervirati tudi maskerko?
Seveda. Na voljo imamo vizažistko, ki vas bo pred fotografiranje naličila. Naša profesionalna vizažistka Tamara bo poskrbela, da boste na fotografijah prečudoviti.
Kaj se zgodi v primeru slabega vremena (dežja)?
V kolikor fotografiranje poteka na prostem, v primeru slabega vremena oz. dežja termin fotografiranja odpovemo in prestavimo. Pred določitvijo dneva in ure fotografiranja sicer natančno pogledamo vremensko napoved in termin fotografiranja določimo v času, ko je vremenska napoved ugodna. Seveda, pa nam muhasto vreme včasih tudi prekriža načrte. 🙂

Iščete odgovor na vprašanje, ki ga ne najdete na seznamu. Pišite nam tukaj.