Blog

Naša razmišljanja o dobri osebni in poslovni fotografiji
poslovna fotografija linkedin

Dobra poslovna fotografija je ključni del vašega LinkedIn profila

Poslovna fotografija … Že samo ime pove, da je to fotografija, ki ima veliko opraviti s poslovnim svetom. In vsi vemo, kako tam potekajo stvari. Poslovni svet je zapleten in nujno je, da ostanemo v koraku z aktualnim dogajanjem in se sproti prilagajamo zahtevam, ki jih poslovni svet ima. Prav tako je dobro poznati tudi vse trike in drobne skrivnosti, ki nam lahko pomagajo.

Več info
fotografije za dokumente

Potrebujete več kot le fotografije za dokumente

Fotografije za dokumente so v našem vsakdanjem življenju izjemno pomembne. Navsezadnje vsi vemo, da jih potrebujemo za osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje in podobne dokumente, s pomočjo katerih se identificiramo.

Več info
Fotografije

3 razlogi zakaj imeti vrhunske osebne fotografije

Vsi poznamo rek »ne sodi knjige po platnici«. Sicer zveni popolnoma očarljivo in prijetno, ampak na žalost ni popolnoma uresničljivo v resničnem svetu. Ko nekdo na družbenih omrežjih naleti na vaš uporabniški profil, bo najprej zagledal vaše osebne fotografije.

Več info
Poslovne fotografije

3 razlogi zakaj potrebujete dobre poslovne fotografije

Želite izstopati in pridobiti prednost pred konkurenco? V hitro razvijajočem se svetu spletnih socialnih omrežij je pomembno, da se predstavitev v najboljši možni luči. Najbolj preprosto boste to dosegli s pomočjo dobre poslovne fotografije.

Več info